جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
شیره انجير ممتاز و ارده ممتاز کارمیسن -420 گرم مجموعه 3 عددی:
ارده ( sesame tahini) دانه کنجدی که پوستش را جدا و سپس آن را بو داده کرده (تفتش میدهند) و بعد آسیابش می کنند . از خواص ارده : _ غنی از مواد معدنی مثل آهن و منیزیم و فسفر و اسید فولیک و روی و پتاسیم و سدیم و منگنز که هر کدامشان برا بدن معجزه میکنند . _ استخوان سازی برای کودکان و نوجوانان و نیز پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان را انجام میدهد . _ غنی از انواع ویتامین شامل ویتامین E و ویتامین B و ویتامین A میباشد که به ترتیب باعث سفیدی پوست و تقویت مو میشود و ویتامین ب که به درمان کم خونی و سلامتی اندام درونی انسان کمک ویژه ای میکند و ویتامین A که در تقویت سیستم ایمنی و بینایی و چشم بسیار مهم است . نوع کنجد : ارده کارمیسن از کنجد مرغوب ایرانی تهیه شده است که یکی از بهترین و گران ترین کنجدهای دنیاست . نحوه مصرف : دوفاز شدن ارده کاملا طبیعی ست و قبل از مصرف میبایستی روغن روی ارده را با قسمت پایین آن بهم بزنید تا کامل مخلوط شود و بعد مصرف نمایید . ارده را به نسبت 60% ارده با 40% انواع شیره انگور یا شیره خرما یا توت مخلوط میکنند . تاریخ مصرف ارده کارمیسن از زمان تولید به مدت 9 ماه می باشد . شیره انجیر ( FIG Molasses ) ایران بزرگترین تولید کنند انجیر دیم دنیاست که عمده آن در شهرستان استهبان و نی ریز و پلدختر تهیه میشود و به بسیاری از کشورهای جهان نیز صادر میگردد .ازین انجیر جهت شیره گیری نیز استفاده میشود . خواص انجیر و اثر آن بر بدن : _ تسکین دهنده درد و التهابات بدن است . _ باعث تقویت چشم و بینایی میشود _ پیشگیری از یبوست و درمان یبوست مزمن را انجام میدهد (یبوست عامل بسیاری از بیماریهای گوارشی ست ) _ پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و کاهش فشار خون را برعهده دارد . _ تقویت سیستم ایمنی بدن را با داشتن انواع ویتامین تضمین میکند. نحوه مصرف : شیره انجیر را میتوانید مانند شربت با مخلوط کردن در آب میل نموده و یا 40% شیره را با 60% ارده مخلوط کنید و آن را در وعده صبحانه در شروع یک روز کاری میل نمایید تا انرژی شما تا وعده ظهر تامین گردد . نحوه نگهداری : بدور از نور خورشید در سایه و در دمای محیط زیر 30 درجه سانتیگراد و یا در یخچال نگهداری شود . تاریخ انقضای این محصول یکسال پس از تولید است .