Slide
بوژنه
همکاری با بیش از 1500 برند معتبر در سراسر کشور
پاناسونیک
بس
بهروز
بیک
پاستور
بن-سا
بهاران
پارس کندو
پاکان
ایستک
نادی
بن مانو
پارس شهاب
پاک نام
پریشاد
Slide
بوژنه
همکاری با بیش از 1500 برند معتبر در سراسر کشور
پاناسونیک
بس
بهروز
بیک
پاستور
بن-سا
بهاران
پارس کندو
پاکان
ایستک
نادی
بن مانو
پارس شهاب
پاک نام
پریشاد
previous arrow
next arrow
 ممتاز سنتی کارمیسن _ 5 کیلو‌گرم63493508ac18717350

ارده ممتاز سنتی کارمیسن 5 کیلو‌گرم

در دسترس بودن محصول : موجود
8,500,000 ریال وزن: 5000 گرم
توليد کننده: کارمیسنکارمیسن
دسته بندی: صبحانه


جزئیات
بررسی ها
یک نظر بنویسید
ارده ممتاز سنتی کارمیسن _ 5 کیلو‌گرم: ارده ( sesame tahini) ارده چیست ؟ دانه کنجدی که پوستش را جدا میکنند و سپس آن را بوداده کرده (تفتش میدهند) و بعد آسیابش می کنند . ارده طبعی بشدت گرم دارد و در هوای سرد بدن را گرم نگه میدارد و برای افراد سرد مزاج بشدت توصیه میگردد . ارده خواص بالایی دارد که عبارت اند از : _ غنی از مواد معدنی مثل آهن و منیزیم و فسفر و اسید فولیک و روی و پتاسیم و سدیم و منگنز که هر کدامشان برا بدن معجزه می‌کنند . _ استخوان سازی برای کودکان و نوجوانان و نیز پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان را انجام میدهد . _ بطور عجیبی حافظه را تقویت میکند ‌. _حجم کم و انرژی بسیار بالا را برای بدن به ارمغان می آورد . _ غنی از انواع ویتامین شامل ویتامین E و ویتامین B و ویتامین A می‌باشد که به ترتیب باعث سفیدی پوست و تقویت مو میشود و ویتامین ب که به درمان کم خونی و سلامتی اندام درونی انسان کمک ویژه ای میکند و ویتامین A که در تقویت سیستم ایمنی و بینایی و چشم بسیار مهم است . نوع کنجد : بهترین کنجد در خاورمیانه ، کنجد ایرانی ست که عمدتا در استان دزفول و لار فارس کشت میشود و دارای روغن کمتر و مزه شیرین تر و نیز دارای عطر خاصی ست که آن را از ارده های دیگر کاملا متمایز میکند . ارده کارمیسن از کنجد مرغوب ایرانی تهیه شده است که یکی از بهترین و گران ترین کنجدهای دنیاست . نحوه مصرف : دوفاز شدن ارده کاملا طبیعی ست و قبل از مصرف می‌بایستی روغن روی ارده را با قسمت پایین آن بهم بزنید تا کامل مخلوط شود و بعد مصرف نمایید . ارده را به نسبت 60% ارده با 40% انواع شیره انگور یا شیره خرما یا توت یا انجیر و یا عسل مخلوط کنید و با خیال راحت میل نمایید تا تغییر در انرژی و بدنتان را به وضوح ببینید . زمان مصرف : تاریخ مصرف ارده کارمیسن از زمان تولید به مدت 9 ماه می باشد و همچنین پیشنهاد می‌شود ارده را در وعده صبحانه به عنوان یک مکمل غذایی کامل مصرف کنید چون انرژی قابل توجهی را به شما میدهد . نحوه نگهداری ارده : ارده را بایستی در جای خشک و خنک و به دور از گرما و تابش نور افتاب نگه داشت تا از فساد زودهنگام آن جلوگیری شود و بعداز مصرف نیز درب آن را کامل ببندید .
لیست نظرات:
تا کنون نظری ارسال نشده است.
امتیاز:

توصیه خود در مورد این محصول را ارائه نمایید:

نام کاربري:

محصولات مرتبط

Please publish modules in offcanvas position.