جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
شیره انگور و شیره خرما و ارده ممتاز کارمیسن - 420 گرم مجموعه 3 عددی:
ارده ( sesame tahini) دانه کنجدی که پوستش را جدا و سپس آن را بو داده کرده (تفتش میدهند) و بعد آسیابش می کنند . از خواص ارده : _ غنی از مواد معدنی مثل آهن و منیزیم و فسفر و اسید فولیک و روی و پتاسیم و سدیم و منگنز که هر کدامشان برا بدن معجزه میکنند . _ استخوان سازی برای کودکان و نوجوانان و نیز پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان را انجام میدهد . نوع کنجد : ارده کارمیسن از کنجد مرغوب ایرانی تهیه شده است که یکی از بهترین و گران ترین کنجدهای دنیاست . نحوه مصرف : دوفاز شدن ارده کاملا طبیعی ست و قبل از مصرف میبایستی روغن روی ارده را با قسمت پایین آن بهم بزنید تا کامل مخلوط شود و بعد مصرف نمایید . ارده را به نسبت 60% ارده با 40% انواع شیره انگور یا شیره خرما یا توت مخلوط میکنند . تاریخ مصرف ارده کارمیسن از زمان تولید به مدت 9 ماه می باشد . شیره انگور (Grape Molasses) شیره را به واقع باید گرفتن آب موجود در محصول و فشرده سازی آن مانند کنستانتره تلقی کرد . نحوه تولید شیره انگور یا دوشاب : از فشرده سازی 5 واحد انگور ، یک واحد شیره انگور بدست می آید . خواص و اثر آن بر بدن : _ سرشار از ویتامین گروه B (ب کمپلکس)که 8 مدل ویتامین هستند و نقش حیاتی در سلامتی کل بدن ایفا میکنند و باعث تقویت خون و مغز و قلب میشوند . _ شیره انگور انرژی فوق العاده ای دارد و ضد نفخ است . _ مصرف مداوم آن قبل از خواب به مدت 40 شب به میزان یک قاشق غذا خوری ، کم خونی مزمن را مداوا کنید . نوع انگور : این محصول از بهترین انگور سیاه ایران در شهرهای ارومیه و ملایر و تاکستان تولید میشوند که مخصوص شیره گیری هستند . شیره کارمیسن از باغات انگور این استانها تهیه میگردد . تاریخ انقضای این محصول یکسال پس از تولید است . شیره خرما ( Date Molasses ) معمولا از خرمای کبکاب برای تولید شیره استفاده میشود . ایران دومین صادرکننده خرمای جهان بعد از مصر است و استان بوشهر و خوزستان بزرگترین تولیدکنندگان خرما در ایران هستند . خواص و اثر آن بر بدن : _ آهن طبیعی موجود در شیره خرما، باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود و در نتیجه خطر بروز کم خونی را کاهش می دهد و مصرف مداوم آن قبل از خواب به مدت 40 شب به میزان یک قاشق غذا خوری ، کم خونی مزمن را مداوا کنید .