جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
شیره توت و ارده ممتاز کارمیسن - 800 گرم مجموعه 3 عددی:
شیره توت ( Mulberry Molasses ) شیره چیست ؟ شیره را به واقع باید گرفتن آب موجود در محصول و فشرده سازی آن مانند کنستانتره تلقی کرد که با حجم کم ، مقدار زیادی از آن میوه را ارائه میدهد . توت ایرانی : ایران بزرگترین تولید کنند توت دنیاست که عمده آن بصورت توت خشک صادر میشود . توت سفید را با فشردن و دادن حرارت و طی مراحل مختلف با حفظ خواص آن به شیره تبدیل میکنند . خواص شیره توت و اثر آن بر بدن : _ شیره توت حاوی آنتی اکسیدان هایی همچون آنتوسیانین و رزوراترول است که هر دو دارای خواص ضد التهابی، کاهش فشارخون، جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، قابلیت بهبود جریان خون و نیز جوان سازی پوست هستند. _ شیره توت منبع بسیار غنی از آهن و پروتئین است و میتواند در رفع کم خونی و نیز افزایش انرژی مورد نیاز بدن بدون نگرانی از چاقی و اضافه وزن موثر باشد . نحوه نگهداری : بدور از نور خورشید در سایه و در دمای محیط زیر 30 درجه سانتیگراد و یا در یخچال نگهداری شود . تاریخ انقضای این محصول یکسال پس از تولید است . ارده ( sesame tahini) دانه کنجدی که پوستش را جدا و سپس آن را بو داده کرده (تفتش میدهند) و بعد آسیابش می کنند . از خواص ارده : _ غنی از مواد معدنی مثل آهن و منیزیم و فسفر و اسید فولیک و روی و پتاسیم و سدیم و منگنز که هر کدامشان برا بدن معجزه میکنند . _ استخوان سازی برای کودکان و نوجوانان و نیز پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان را انجام میدهد . _ غنی از انواع ویتامین شامل ویتامین E و ویتامین B و ویتامین A میباشد که به ترتیب باعث سفیدی پوست و تقویت مو میشود و ویتامین ب که به درمان کم خونی و سلامتی اندام درونی انسان کمک ویژه ای میکند و ویتامین A که در تقویت سیستم ایمنی و بینایی و چشم بسیار مهم است . نوع کنجد : ارده کارمیسن از کنجد مرغوب ایرانی تهیه شده است که یکی از بهترین و گران ترین کنجدهای دنیاست . نحوه مصرف : دوفاز شدن ارده کاملا طبیعی ست و قبل از مصرف میبایستی روغن روی ارده را با قسمت پایین آن بهم بزنید تا کامل مخلوط شود و بعد مصرف نمایید . ارده را به نسبت 60% ارده با 40% انواع شیره انگور یا شیره خرما یا توت مخلوط میکنند . تاریخ مصرف ارده کارمیسن از زمان تولید به مدت 9 ماه می باشد .