جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
شیره انگور و ارده ممتاز کارمیسن - 320 گرم مجموعه 3 عددی:
شیره انگور (Grape Molasses) شیره را به واقع باید گرفتن آب موجود در محصول و فشرده سازی آن مانند کنستانتره تلقی کرد . نحوه تولید شیره انگور یا دوشاب : از فشرده سازی 5 واحد انگور ، یک واحد شیره انگور بدست می آید . خواص و اثر آن بر بدن :سرشار از ویتامین گروه B (ب کمپلکس)که 8 مدل ویتامین هستند و نقش حیاتی در سلامتی کل بدن ایفا میکنند و باعث تقویت خون و مغز و قلب میشوند . شیره انگور انرژی فوق العاده ای دارد و ضد نفخ است .مصرف مداوم آن قبل از خواب به مدت 40 شب به میزان یک قاشق غذا خوری ، کم خونی مزمن را مداوا کنید . نوع انگور : این محصول از بهترین انگور سیاه ایران در شهرهای ارومیه و ملایر و تاکستان تولید میشوند که مخصوص شیره گیری هستند . شیره کارمیسن از باغات انگور این استانها تهیه میگردد . تاریخ انقضای این محصول یکسال پس از تولید است . ارده ( sesame tahini) دانه کنجدی که پوستش را جدا و سپس آن را بو داده کرده (تفتش میدهند) و بعد آسیابش می کنند . از خواص ارده : غنی از مواد معدنی مثل آهن و منیزیم و فسفر و اسید فولیک و روی و پتاسیم و سدیم و منگنز که هر کدامشان برا بدن معجزه میکنند . استخوان سازی برای کودکان و نوجوانان و نیز پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان را انجام میدهد .غنی از انواع ویتامین شامل ویتامین E و ویتامین B و ویتامین A میباشد که به ترتیب باعث سفیدی پوست و تقویت مو میشود و ویتامین ب که به درمان کم خونی و سلامتی اندام درونی انسان کمک ویژه ای میکند و ویتامین A که در تقویت سیستم ایمنی و بینایی و چشم بسیار مهم است . نوع کنجد : ارده کارمیسن از کنجد مرغوب ایرانی تهیه شده است که یکی از بهترین و گران ترین کنجدهای دنیاست . نحوه مصرف : دوفاز شدن ارده کاملا طبیعی ست و قبل از مصرف میبایستی روغن روی ارده را با قسمت پایین آن بهم بزنید تا کامل مخلوط شود و بعد مصرف نمایید . ارده را به نسبت 60% ارده با 40% انواع شیره انگور یا شیره خرما یا توت مخلوط میکنند . تاریخ مصرف ارده کارمیسن از زمان تولید به مدت 9 ماه می باشد .