جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
عرق گلپر ان جی - 1 لیتر:
اسم قدیمی این گیاه انجدان و یا انگدان می باشد و در کل بر دو نوع است، یکی انجدان خوشبو (گلپر) و دیگری به نام انجدان بدبو (آنغوزه) می باشد، در کتب قدیمی از انجدان خوشبو به نام های انجدان بیض، انجدان طیب، حلتیت طبیب، حلتیت سفید و اسفندلیون نیز یاد شده است. دانه های معطر گلپر همراه با اغذیه و به عنوان ادویه مصرف عمومی دارد. خواص گلپر شامل خاصیت رفع سوء هاضمه، دفع کننده باد و نفخ شکم و کمک به درمان خانگی سکسکه است. همچنین از این گیاه در صنعت به عنوان طعم دهنده در صنایع غذایی و دارویی، دهان شویه ها، معطر کننده صابون و خمیر دندان و عامل ضد نفخ در مصارف دارویی استفاده می شود. طبیعت گیاه گلپر گرم و خشک است. خواص مهم گلپر برای هضم غذا موثر و ضد نفخ است. ضد عفونی کننده و میکروب کش قوی و ضد اسپاسم است. جهت درمان رفلاکس معده، تهوع، استفراغ و سایر اختلالات گوارشی کاربرد دارد. پودر دانه گل پر می تواند به عنوان یک داروی کشنده برای بعضی کرم های داخل روده مصرف می شود.