جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
کسی نیست که غذاها و باقلواهای خوشرنگ و لعاب ترکیه را دوست نداشته باشد هیچکس دست رد به سینهی بورکهای داغ و تازه، معطر و پر از طعم و رنگ ترکیهای نمیزند. باقلوا هم یکی از آن شیرینیهایی است که هر کسی با دیدن آنها فقط یک لیوان چای با لذت و طعم بینظیر فاصله دارد. خیلیها دوست دارند غذاهای ترکیهای را در خانه درست کنند و این سبک از آشپزی را یاد بگیرند و هروقت هوس ماجراجویی کردند دست به کار شوند. برای تهیهی بورک، باقلوا یا انواع پیراشکیها، خمیر لطیف و نازکی لازم است که دیگر همه نام آن را میدانیم؛ خمیر یوفکا یا فیلو. ترکیبات خمیر نیمهآماده گرد یوفکا آرد گندم نول، نمک تصفیهشده بدون ید، بهبوددهندهی نان، آرد گندم، گلوتن و آب آشامیدنی است. این خمیرها برای تهیهی انواع تارت، پای، بورک، سمبوسه، باقلوا و انواع مختلف پیراشکی مورد استفاده قرار میگیرد. برند «دالیا» (Dalya) یکی از تولیدکنندههای مطرح در این زمینه است.