پسته آنید - 100 گرم: معرفی پسته، محصولی است تماما ایرانی و خاستگاه آن را ایران و در مقام بعدی، خاورمیانه دانستهاند. اما به طور دقیق، به گفته مورخان این محصول از منطقه جنوب رود جیحون سرچمشه گرفته است. سابقه کشت نهال پسته در ایران، به 4000 سال پیش باز میگردد. کهن ترین اثر مکتوبی که در آن دربارهی این محصول نوشته شده، تاریخ هرودوت است. حتی در شاهنامه فردوسی نیز از این آجیل، به عنوان قوت و قدرت سپاهیان، یاد شده است. واژه پسته نیز، ریشه در زبان پارسی کهن دارد و از همین زبان، وارد زبانهای اروپایی شده است. ماده مؤثره در هر 100 گرم از این محصول، میتوان مواد معدنی زیر را پیدا کرد: کربوهیدرات حدود 27.5 گرم چربی حدود 45.3 گرم قند حدود 7.6 گرم فیبر حدود 10.3 گرم چربی اشباع حدود 5.5 گرم پروتئین حدود 10 گرم آهن کلسیم منیزیم فسفر پتاسیم روی علاوه بر موارد معدنی بالا، ویتامینهای زیر نیز در پسته وجود دارند: ویتامین ب1، ب2، ب3 و ب6 اسید فولیک ویتامین سی ویتامین دی ویتامین کا ویتامین ای مکانیزم اثر پوسته های پسته حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. این آنتی اکسیدان ها، رادیکال های آزادی را که از متابولیسم سلولی تشکیل می شوند و باعث ایجاد بیماری های قلبی و سرطانی می شوند را خنثی می کند. وجود میزان قابل توجهی اسید آمینه در پسته مانع از تشدید عروق و تشکیل لخته های خون می شود . پسته به دلیل دارا بودن کالری کم، پروتئین زیاد، چربی های اشباع شده و نشده کم برای حفظ وزن ایده آل بسیار مناسب است.
| تا کنون نظری ارسال نشده است. |