سبزی آش، شامل چند نوع سبزی تازه است که هر کدام از آنها در طعم و عطر آش تاثیر به خصوصی دارند و حذف و اضافه کردن هر یک میتواند از طعم خوب آن بکاهد. اسفناج، گشنیز، تره، جعفری و شوید از سبزیجات ثابت آش هستند. برای معطر شدن به آن نعنا خشک هم اضافه میکنند. هر کدام از این سبزیها خواص مختلفی دارند. تره برای درمان بیماریهای مثل ترش کردن معده و سوءهاضمه، چربیسوزی و تسکین درد مفاصل مفید است. جعفری منبع ویتامینهای A، C، K، و آهن و اسیدفولیک است و به کاهش فشار خون و اسید اوریک کمک میکند. شوید یکی از سبزیجات مفید برای معده و گوارش است. نعنا دارای خواص ضد تهوع و استفراغ، ضد ویروس و دفع کننده سموم بدن است. اسفناج منبع ویتامینها و آهن است که به سلامت بدن کمک میکند
| تا کنون نظری ارسال نشده است. |