جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
شنبلیله خشک گیاهی است علفی که بومی ایران و هند است و از آنجایی که در کنار راه ها نیز میروید، “گل راه رو” نیز نامیده میشود. این سبزی را میتوان به صورت خام و در سبزی خوردن استفاده نمود یا به صورت پخته و در غذاهای خوشطعم ایرانی مانند قرمه سبزی، قیمه ریزه، کوفته و اشکنه. برگ این سبزی را میتوان به صورت تازه یا خشک در انواع سالاد نیز استفاده کرد. همچنین میتوان از جوشانده بذر آن یک ماسک پوست برای درمان جوشهای سر سیاه تهیه کرد و یا از نوشیدن چای و دمنوش آن لذت برد