جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
خمیر هزارلایه آماده یکی از پرکاربردترین خمیرها در شیرینی پزی می باشد. رایج ترین مورد استفاده آن در تهیه شیرینی ناپلئونی است. جالب است بدانید در زبان فرانسه به شیرینی ناپلئونی mille feuille گفته میشود که دقیقا به معنی هزار لا است. خمیر هزارلا به انگلیسی puff pastry گفته میشود. در تهیه انواع شیرینی خشک ایرانی مثل شیرینی زبان از همین نوع خمیر میتوان استفاده کرد.
قبل از مصرف خمیر هزارلا دقت کنید که خمیر را به مدت 10 دقیقه در دمای معمولی به صورت باز شده نگه دارید تا خمیر هنگام پخت به بهترین وجه ممکن پف نماید.