جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
پودر شیرینی نخودچی بن سا
یکی از بخشهای جدای ناپذیر سال نو پذیرایی است که میوه و شیرینی بخش جدایی ناپذیر آن را تشکیل میدهد و یکی از محبوبترین مدل شیرینیهای ویژه ی این ایم که سوغاتی قزوین نیز محسوب میشود و علی رغم ریز بودن خوش خوراک و محبوب است شیرینی نخودچی نام دارد. ماده اصلی تشکیل دهندهی آن آردنخودچی است که هرچه نرم تر و تازهتر باشد مرغوبیت و کیفیت شیرینی بالاتر می شود البته مشکل اساسی تهیه همین آرد است و زیرا ناخالصیهایی دارد که باعث میشود نتیجه کار مطلوب نباشد و ظاهر کار پر از ترکهای ریز شده و صد البته مزهی خوبی هم نداشته باشد.