جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
قسمت پروتئینی تخم مرغ سفیده آن می باشد که سرشار از پروتئینی به نام آلبومین بوده و به همین دلیل به سفیده تخم مرغ ، آلبومین نیز گفته می شود. پروتئین باارزش سفیده تخم مرغ حاوی اسید آمینه های ضروری برای سوخت و ساز بدن می باشد. همچنین تاثیری که سفیده تخم مرغ در بافت ماده غذایی داشته و بر نرمی، تردی، چسبندگی و … غذای حاوی آن موثر است دلیل آن شده است تا در صنعت این پروتئین با کیفیت را از تخم مرغ کامل جداسازی کنند و در قسمت های مختلف از جمله تهیه شیرینی، کیک و دسر و… و همچنین به دلیل پروتئین بالا در تهیه مکمل های بدنسازی و ورزشی استفاده کنند.در مرحله اول تخم مرغ های تازه توسط دستگاه های تخم مرغ شکن شکسته میشوند