جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
نشاسته گل همان معادل نشاسته گندم است که از گیاهان دیگر بدست می آید. گندم ، ذرت و سیب زمینی منابع مهم نشاسته می باشند که مجموعه فراوانی از گلوکز را دارد. نشاسته هم در مواد خوراکی و هم در صنعت تولیدی کاربرد زیادی دارد. افزایش غلظت و انسجام مواد غذایی به عهده نشاسته می باشد. اکثرا نشاسته از گندم به دست می آمد اما با گذشت زمان ذرت و سیب زمینی نیز برای تهیه نشاسته بکار گرفته شدند. نشاسته انواع مختلفی دارد. برخی خیلی سریع هضم می شوند و برخی به کندی نوعی از آن در سیستم گوارشی شما تخمیر می شود و از باکتری های سالم روده حمایت می کند. نمونه هایی از نشاسته ای که به سرعت هضم می شود شامل آرد سفید تصفیه شده ، برنج سفید و سیب زمینی سفید می باشد.