جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
نان لواش بدون گلوتن سلینو - 350 گرم : در کشور ما نان در انواع مختلف مانند لواش، بربری، سنگک و ... پخت میشود. با تلاش این گروه صنفی سعی شده است نان های تولید شده که به دست مصرف کننده میرسند از لحاظ مواد غذایی به شکل های مختلف غنی شوند تا ما علاوه بر رفع نیاز روزانه و غذاخوردن بتوانیم بخشی از نیازها و ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن مان را نیز از طریق مصرف نان بر طرف کنیم و سبب ارتقای سطح سلامت بدنمان شویم. نان لواش یکی از سبک ترین انواع نان در ایران است که از راه های مختلفی مانند سبوس، غلات و .... غنی تر می شود. این نوع نان قابلیت آن را دارد تا به صورت بسته بندی تهیه شود و برای مدت زمان طولانی تری نسبت به سایر نان ها قابل نگه داری هستند. نان لواش فاقد گلوتن سلینو که در این بخش مشاهده میکنید نان لواشی با کلی خواص خوب برای بدن است. این نان محصول جدید شرکت سولیکو کاله است که محصولی مناسب و البته مورد نیاز بیماران سلیاکی بوده و ظاهرا بهدنبال درخواست جامعه پزشکی مبنی بر تولید نان لواش فاقد گلوتن تولید شده است.