جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
قهوه فوری گلد زیوان - 100 گرم:
قهوه فوری یا قهوه آماده مصرف نوشیدنی بدست آمده از دانه های قهوه عمل آوری شده فرآوری شده است. قهوه فوری را به صورت تجاری با دو روش خشک کردن پا ششی و خشک کردن انجمادی تولید می کنند که می توان با برگرداندن رطوبت به آن آماده مصرف نمود. قهوه فوری به صورت مایع غلیظ نیز تولید می گردد قهوه محلول نام دارد. در ایران قهوه فوری می شناسند. از مزایای قهوه فوری می توان به وزن و حجم کم آن در مقایسه با دانه قهوه برای آماده سازی یک مقدار آشامیدنی ، سرعت آماده سازی آن و مدت استفاده از طولانی اشاره کرد. گرچه اگر قهوه فوری در مکانی خشک نگهداری می شود قابلیت فاسد و پوسیده شدن دارد. قهوه فوری در سال 1890 توسط دیدید دیدید استرنج در شهر ایندرکارگیل نیوزلند اختراع شد.