جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
دانه قهوه برزیل مدیوم روست رئیس -250 گرم:
منطقه کشت این قهوه کشوربرزیل، نوع دانه آن 100٪ آرابیکا و ارتفاع رشد آن بین 1000 تا 1400 متر بالاتر از سطح دریا می باشد. درجه رُست این دانه مدیوم (متوسط) است. از نظر طعم میزان تلخی و اسیدیتی این دانه متوسط و شیرینی آن کم می باشد. همچنین احساسی از طعم کاراملی،آجیلی و شکلاتی را تداعی می کند. از جمله پیشنهادهای دم آوری برای قهوه برزیل دستگاه اسپرسو-فیلترکافی-کمکس و وی سیکستی می باشد.