جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
سبزی آش شامل اجزای مختلفی است که هر کدام از آنها در طعم و عطر آش تاثیر دارند و حذف و اضافهکردن هر جزء میتواند غذای شما را خراب کند. جعفری، شوید، تره، اسفناج و گشنیز از سبزیجات ثابت هستند و برای معطرشدن به آن نعنا اضافه میکنند. هر کدام از این سبزیها خواص مختلفی دارند. تره برای درمان بیماریهای مثل یبوست، ترشکردن معده و سوءهاضمه، چربیسوزی و تسکین درد مفاصل و نقرس مفید است. جعفری و اسفناج سرشار از آهن و خونساز است و مصرف آن به خانمها توصیه میشود.