جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
دانه قهوه ریمان ترکیب 80% عربیکا و 20% ربوستا دونیسی - 1000 گرم:
هنر ترکیب کردن دانه ها با یکدیگر، چیزی شبیه مخلوط کردن رنگ ها برای آفریدن آن تک رنگ خاصی است که در هیچ مغازه ای پیدا نمیشود. ریمان هم خدا را میخواست و هم خرما را! اینطور شد که اسیدیته اتیوپی و طعم کلمبیا و شیرینی برزیل و بافت ویتنام را یک جا جمع کرد و با ترکیب کردنشان به هر ویژگی معنایی جدید بخشید. پس اگر طرفدار قهوه هایی با اسیدیته و عطر و طعم های میوه ای و گلی هستید اما در فنجان اسپرسوتان دنبال بافت و تلخی ربوستا هم میگردید، ریمان را انتخاب کنید.