با شنیدن نام غذای مکزیکی به یاد غذاهای بسیار تندی می افتیم که با چشیدن مقدار کمی از آن ها حس زبانمان به کلی از بین می رود. اما جوجه کباب ران مکزیکی بهین پروتئین، طعمی بسیار جذاب و لذت بخش را منتقل می کند که برای همه سلیقه ها دلنشین است. جوجه کباب از آن دسته غذاهایی است که با بسیاری از مواد مختلف می توان آن را مزه دار کرد و نتیجه مطلوبی هم گرفت. افرادی که بهسلامت جسمانی خود اهمیت میدهند، معمولاً از مصرف گوشت قرمز هراس دارند. اما گوشت سفید میتواند جایگزین بسیار خوبی باشد. چراکه گوشت مرغ، منبع بسیار خوبی از پروتئین است. 120 گرم از گوشت مرغ حدود 70 درصد نیاز بدن را برآورده میکند. همچنین گوشت مرغ، نسبت به گوشت قرمز بسیار کمچرب است. گوشت مرغ در مقایسه با گوشت قرمز چربی اشباعشده کمتری دارد ، اما به شرطی که پوست آن بهخوبی جدا شود. علاوه بر این گوشت مرغ از پوکی استخوان جلوگیری میکند. پس برای افرادی که میزان پروتئین مصرفی آنها کم است، مصرف میزان مشخصی از گوشت مرغ توصیه میشود. پیشگیری از سرطان از دیگر فواید مصرف گوشت مرغ است. مرغ مقدار مناسبی ویتامین B3 دارد که بهعنوان یک ویتامین ضد سرطان شناخته میشود.
| تا کنون نظری ارسال نشده است. |