جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
ادویهها یکی از مهمترین بخشها برای عطر و طعم بخشیدن به هر غذایی محسوب میشوند. بدون وجود ادویه در غذا حتی با استفاده از با کیفیتترین مواد اولیه نمیتوان یک غذای خوشمزه تهیه کرد. این ادویهها برای هر غذا مجزاء بوده و باید مطابق با هر غذایی از ادویه مخصوص آن استفاده کنید. قطعا عطر و طعمی که یک ادویه تازه و مرغوب میتواند به غذای شما بدهد کاملا متفاوت است و میتوانید تجربه بینظیری از آشپزی را به دستآورید. همان طور که گفتیم هر غذا ادویه مخصوص به خودش را دارد و برای اینکه بتوانید یک غذای متفاوت و با طعم و عطری لذیذ تهیه کنید، باید ادویه متناسب با آن را استفاده نمایید. ادویه مرغ و ماهی یکی از انواع ادویهها است که طبعی گرم دارد. از این ادویه ترکیبی میتوان برای مزهدار کردن گوشت مرغ و انواع ماهی استفاده کرد و سپس آنها را به روشهای مختلفی مانند کبابی کردن، سوخاری کردن و یا گریل کردن طبخ کنید. این ادویه به دلیل طبع گرمی که دارد میتواند طبع سرد گوشت مرغ و ماهی را معتدل کند و از سردی گوشت را بکاهد. همچنین استفاده از ادویه مرغ و ماهی میتواند بوی گوشت مرغ و ماهی را از بین ببرد و عطر و طعم خوشایندی را به غذای شما اضافه کند.