جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
پودر انبه یک طعم دهنده میوه ای بسیار خوشمزه است که میتوانید برای طعم دادن به انواع سوپ ، خورشت، دسر ، کیک و کباب از آن استفاده کنید. پودر انبه طعمی استثنایی و لطیف دارد که با غذاهایی که پایه اصلی آن ها مرغ است، بسیار هم خوانی دارد. همین طور از این پودر می توان در تهیه انواع ترشی و سس هم استفاده کرد. بهتر است پودر انبه را در ظروف دردار ریخته و پس از هر بار مصرف در آن را محکم ببندید و در محلی خشک و خنک قرار دهید. با این کار حداقل به مدت شش ماه می توانید با خیال آسوده از آن استفاده کنید.