جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
ماکارونیهای سبوسدار این روزها بسیار مورد توجه هستند و بهدلیل ساختاری که در تولید آنها بهکار رفته مغذیتر هستند. تنها فرقی که این نوع ماکارونیها با انواع معمولی معمولی دارند در رنگشان است. زیرا ماکارونی سبوسدار کمی تیرهتر از بقیه هستند. ماکارونی پیکولی سبوسدار «تک ماکارون» تولید شده با آرد سمولینا و سبوس گندم است که منبع غنی از انرژی و پروتئین است. ماکارونی پیکولی، همان پیچی قدیمی است که این روزها با این عنوان آن را میشناسید. برای آماده کردن غذا فقط کافی است یک بسته پاستا را داخل قابلمه ریخته و بعد از 8 الی 10 دقیقه با سس دلخواه خود نوش جان کنید