اهمیت درصد کالباس از گوشت قرمز :
محصول کالباس 70 درصد پپرونی دارا طعم کمی تند و خوشایندی دارد. میتوان آن را بدون نیاز به پخت نیز مصرف نمود. به دلیل طعم قوی ای که دارد استفاده بسیار زیادی در پیتزا و ساندویچ دارد. پپرونی ۷۰ درصد گوشت قرمز همراه ادویه مرغوب که بر کیفیت این کالا افزوده است همچنین این محصول به صورت طبیعی و با چوب دودی شده است. اغلب سوسیس و کالباس ها معمولا بین 30 تا 60 درصد گوشت دارند که دارا پروتئین برای سلامتی شما عزیزان در صد گوشت کالباس و سوسیس و محصولات فرآوری شده گوشتی خود را تا حد زیادی بالا آورده است که درنتیجه مقدار چربی آن نیز گرفته شده است که این موصوع کمک زیادی به گوارش و سلامت شما عزیزان میکند.
| تا کنون نظری ارسال نشده است. |