ریحان یک گیاه خوشبو و مفید از خانواده نعنا است و در دو نوع سبز و بنفش یافت میشود. این گیاه در اقصی نقاط جهان و البته در ایران به عنوان چاشنی در آشپزی مورد استفاده قرار میگیرد. ریحان طبع گرم و خشک دارد و میتوان از آن برای خنثی کردن سردی بسیاری از غذاهای ایرانی، انواع سالاد و ماست و خیار استفاده کرد. همچنین بهخاطر بوی خوشایند و مطبوع خود مانند نعنا خشک، به عنوان ادویه، چاشنی غذا و تزئین آن کاربرد دارد. بهعلاوه میتوانید از آن ماسک صورت، چای و دمنوش تهیه کنید
| تا کنون نظری ارسال نشده است. |