مواد لازم برای تهیه ادویه کاری گوشت قرمر :
زردچوبه یک قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱/۵قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۵قاشق چایخوری
تخم گشنیز ۵ قاشق غذا خوری
خردل سیاه یک قاشق چایخوری
جوزهندی نصف قاشق چایخوری
زنجبیل یک قاشق چایخوری
پودر تخم شنبلیله یک قاشق چایخوری
زیره سیاه یک قاشق چایخوری
برگ کاری (خشک شده) چندعدد
فلفل پاپریکا یک قاشق چایخوری
برای تهیه ادویه کاری باید تمامی مواد بالا را با هم مخلوط و کمی تفت دهید. همچنین در صورت عدم تمایل به استفاده از این ادویه میتوانید از پیاز رنده شده استفاده کنید چرا که این ماده بهترین و ساده ترین گزینه برای طعم دار کردن مواد غذایی گوشت قرمز به خصوص گوشت گوسفندی میباشد.
| تا کنون نظری ارسال نشده است. |