جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
بدون شك پياز از اجزاي اصلي اكثر غذاها به حساب مي آيد و در عطر و طعم غذا نقش مهمي دارد.اما پوست كندن و خرد كردن پياز كاري دشوار است پودر پياز مي تواند جايگزين مناسب پياز تازه در غذا شود و يا همراه پياز در غذا استفاده شود.پودر پياز به غذاهاي خورشتي و خوراك ها لعاب و به غذاهاي گوشتي مانند كتلت و كوفته و كوكو ها انسجام مي دهد.پودر پياز ميتواند به غذا عطر و طعم پياز بدهد بدون آن كه پياز زير دندان حس شود.نكته مهم در مورد پودر پياز خالص اين است كه پودر پياز خالص گلوله گلوله و سفت مي شود و اين خاصيت آن است و دليلي بر فاسد شدن آن نيست.پودر پياز جاجا مانند ديگر محصولات جاجا بسيار با كيفيت است و عطر و طعم و لعاب عالي اي به غذا ميدهد