Slide
بوژنه
همکاری با بیش از 1500 برند معتبر در سراسر کشور
پاناسونیک
بس
بهروز
بیک
پاستور
بن-سا
بهاران
پارس کندو
پاکان
ایستک
نادی
بن مانو
پارس شهاب
پاک نام
پریشاد
Slide
بوژنه
همکاری با بیش از 1500 برند معتبر در سراسر کشور
پاناسونیک
بس
بهروز
بیک
پاستور
بن-سا
بهاران
پارس کندو
پاکان
ایستک
نادی
بن مانو
پارس شهاب
پاک نام
پریشاد
previous arrow
next arrow
364899670fe008bc86c11aa6e3ce9df68c1a98dc_165522296563656775ecdfe34170

پودر ژلاتین ممتاز ژیکا - 420 گرم

در دسترس بودن محصول : موجود
2,000,000 ریال وزن: 420 گرم
توليد کننده: ژیکاژیکا
دسته بندی: چاشنی ها


جزئیات
بررسی ها
یک نظر بنویسید
ژلاتین را از استخوان گاو به دست می آورند. ولی چنان خوب و به گونه ای بهداشتی آن را تهیه می کنند که ما از خوردنش لذت می بریم برای تهیه‌ ژلاتین، استخوان های اسفنجی و تمیزی را انتخاب می کنند. نخست طوری به عملشان می آورند که پاره ای از موادشان زدوده می گردد.سپس با آب داغ و بخار ، بار دیگر این استـخوان ها را به عمل می آورند. چربی های استخوان بر روی آب می ایستد که با کف گیر، آن ها را دور می ریزند. آن گاه از مایعی که باقی مانده به وسیله ی تبخیر ژلاتین تهیه می کنند. ژلاتین را در بازار به اشکال گوناگون به فروش می رسانند. گاهی به صورت ورقه های نازک، گاهی پولک وار، گاهی هم ریز ریز و بالاخره گاهی نیز به صورت گرد، آن را به مشتریان عرضه می کنند.برای تهیه ی دسر ژله از محلول های سرد شده ژلاتین ( حدود 2 درصد ) استفاده می کند و بر آن شکر، وانیل، شکلات و آب میوه نیز می افزایند.
لیست نظرات:
تا کنون نظری ارسال نشده است.
امتیاز:

توصیه خود در مورد این محصول را ارائه نمایید:

نام کاربري:

محصولات مرتبط

Please publish modules in offcanvas position.