Slide
بوژنه
همکاری با بیش از 1500 برند معتبر در سراسر کشور
پاناسونیک
بس
بهروز
بیک
پاستور
بن-سا
بهاران
پارس کندو
پاکان
ایستک
نادی
بن مانو
پارس شهاب
پاک نام
پریشاد
Slide
بوژنه
همکاری با بیش از 1500 برند معتبر در سراسر کشور
پاناسونیک
بس
بهروز
بیک
پاستور
بن-سا
بهاران
پارس کندو
پاکان
ایستک
نادی
بن مانو
پارس شهاب
پاک نام
پریشاد
previous arrow
next arrow
2e5e9989bc81458f9178fe7ba3ed128bb1383ad0_1655223348636563eb4c8b21051100

پودر ژلاتین ممتاز ژیکا - 230 گرم

در دسترس بودن محصول : موجود
1,200,000 ریال وزن: 230 گرم
توليد کننده: ژیکاژیکا
دسته بندی: چاشنی ها


جزئیات
بررسی ها
یک نظر بنویسید
ژلاتین را از استخوان گاو به دست می آورند. ولی چنان خوب و به گونه ای بهداشتی آن را تهیه می کنند که ما از خوردنش لذت می بریم برای تهیه‌ ژلاتین، استخوان های اسفنجی و تمیزی را انتخاب می کنند. نخست طوری به عملشان می آورند که پاره ای از موادشان زدوده می گردد.سپس با آب داغ و بخار ، بار دیگر این استـخوان ها را به عمل می آورند. چربی های استخوان بر روی آب می ایستد که با کف گیر، آن ها را دور می ریزند. آن گاه از مایعی که باقی مانده به وسیله ی تبخیر ژلاتین تهیه می کنند. ژلاتین را در بازار به اشکال گوناگون به فروش می رسانند. گاهی به صورت ورقه های نازک، گاهی پولک وار، گاهی هم ریز ریز و بالاخره گاهی نیز به صورت گرد، آن را به مشتریان عرضه می کنند.برای تهیه ی دسر ژله از محلول های سرد شده ژلاتین ( حدود 2 درصد ) استفاده می کند و بر آن شکر، وانیل، شکلات و آب میوه نیز می افزایند.
لیست نظرات:
تا کنون نظری ارسال نشده است.
امتیاز:

توصیه خود در مورد این محصول را ارائه نمایید:

نام کاربري:

محصولات مرتبط

Please publish modules in offcanvas position.