جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
پودر قهوه ترک مسما - 125گرم:
پودر قهوه ترک شاید یکی از سنتی ترین روش مصرف قهوه در ایران استفاده از قهوه آسیاب شده به صورت کاملا پودر و ظرف قهوه جوش - جذوه - بر روی حرارت باشد . که اصطلاا قهوه ترک گفته می شود . در تهیه قهوه ترک قهوه ست از دانه های مرغوب قهوه از مزارع جاوه اندونزی استفاده می شود و برشته کاری متوسط آن قهوه ای همه پسند را به ارمغان می آورد . برای ایجاد عطر مناسب از دانه های عربیکای آمریکای جنوبی نیز به عنوان چاشنی استفاده شده است . بسته بندی مناسب که در قوطی های فلزی می باشد در ماندگاری عطر و طعم تاثیر به سزایی دارد . قهوه بلافاصله پس از آسیاب شدن در پاکتهای مخصوص ۳ لایه بسته بندی می گردد و داخل این قوطی های فلزی ارائه میشود ؛ و این امر باعث حفظ عطر و تازگی قهوه ترک تولید شده در کارخانه مسما می شود . ترکیب دانه های استفاده شده به گونه ای است که نوشیدن قهوه ترک به صورت بدون مواد افزوده و با افزودنی به خصوص با شیر بسیار لذت بخش است .