جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
پانکو پودرسوخاری سفید
در اصل پودر سوخاری سفید تشکیل شده از ذرات کوچک، پودر یا آرد نان است. با این تفاوت که آرد یا پودر سوخاری خشک و برشته میشود. این پودر نان در ایران به نام پودر سوخاری سفید شناخته میشود و دلیل استفاده از این نام ، کاربرد این فرآورده در غذاهایی است که ابتدا با آرد یا پودر سوخاری پوشش داده شده و سپس سرخ میشوند است . ویژگی اصلی پانکو شکل درشت و سوزنی بودن آن در کنار تردی و سبکی فوقالعاده آن است. پانکو، این نوع آرد سوخاری از ژاپن منشا میگیرد و با تکنولوژی منحصر به فردی (از تهیه مواد اولیه تا پخت و خشک کردن) تولید می شود.