جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
نان لواش متشکل از آرد گندم، خمیر ترش، نمک تصفیه شده، مخمر خشک، مونوگلیسیرید، اسید اسکوربیک و آب میباشد. گندم رایج ترین نوع غلات مصرفی است که از آن در تهیه غذاهایی مانند نان، ماکارونی و بیسکوییت استفاده میشود. نان گندم با دارا بودن عناصری مانند کلسیم، روی، ید، ویتامین B و ویتامین E به پیشگیری از التهاب مزمن کمک میکند و برای کاهش دردهای حاصل از روماتیسم نیز مفید است. میتوانید از نان لواش های فود در وعدههای مختلف و همچنین در کنار غذاهای مختلف استفاده کنید ولی به این مسئله باید توجه شود که در افراد دارای مشکل هضم و گوارش گلوتن گندم بهتر است با مشورت پزشک مصرف شود. طبع گندم بر اساس طب سنتی معتدل است.
ویژگیهای محصول
ویتامین E و روی موجود در نان لواش به سلامت پوست و مو کمک میکند.
مقادیر بالای ویتامین B و کربوهیدرات موجود در این نان موجب افزایش سطح انرژی بدن میشود.