جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
پاستا نام ایتالیایی خمیری است که به اشکال مختلف یافت میشود. این پاستا با جوشاندن در آب به سادگی آماده میشود. محصولی که مشاهده میکنید بسته 500 گرمی لینگوئینی تولید شده از برند «تکماکارونی» است. برای آماده کردن پخت این پاستا 12 تا 14 دقیقه زمان نیاز است تا غذای لذیذ شما آماده شود. پاستا به دلیل روش پخت آسان و اینکه منبع ویتامین است جزو متداولترین غذاها در سرتاسر دنیاست و فقط مختص ایتالیا نیست. البته در ایران بیشتر پاستاها با نام ماکارونی شناخته میشود اما جالب است بدانید ماکارونی نوع خاصی از پاستاست. پاستاها با انواع سسها و مایعها مخلوط میشوند و طعم ویژهای به خود میگیرند. پاستاها تنوع زیادی دارند و از بین دهها مدل میتوان به اسپاگتی، نودل، فتوچینی، صدفی، پروانهای یا پاپیونی، پنه، آرنجی و لازانیا اشاره کرد. این مدل از پاستا به صورت رشتهای است که مورد توجه خیلی از افراد قرار گرفته است.