جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
در تولید ماکارونی شاهنگ موارد زیر رعایت شده است که به اختصار برای شما بیان میکنیم. 1. می توان عدم استفاده از گلوتن صنعتی را نام برد که بسیار سرطانزا می باشدو باعث بالا رفتن زمان جوش خواهدشد. 2. در فرآوری ماکارونی شاهنگ از سمولینا و فارینا استفاده می شود.این سمولینا از گندمی به نام دروم بدست می آید که دارای املاح معدنی ، پروتئین و ویتامین B بیشتری می باشد. فارینا از گندم معمولی به وجود می آید. 3. از موارد دیگر می توان استفاده از بتاکاروتن را نام برد که پیش ساز ویتامین Aدر بدن می باشد. 4. یکی دیگر از مهمترین مواردی که لازم به ذکر آن می باشد عدم استفاده از نگهدارنده های پخت در ماکارونی شاهنگ می باشد. این نگهدارنده ها شامل اسیدهای چرب و مضر می باشد که باعث یبوست، اسپاسم معده و روده و حتی سرطان می شود. همچنین این نگهدارنده ها طعم اصلی ماکارونی را تغییر داده و باعث افزایش کالری و در نتیجه ذخیره شدن چربی و چاقی می شود. 5. انواع ماکارونی شاهنگ فاقد هر گونه مواد افزودنی(حتی مجاز) مانند گلیسیرین ها ،رنگهای شیمیایی و ... بوده و کاملا طبیعی می باشد