جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
اولین دلیلی که اهمیت خاص آناناس را از نظر ارزش تغذیهای نشان میدهد، ویتامین C آن است. هر 100 گرم آناناس، 58 درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین مهم و ضروری را در بر میگیرد. دومین دلیل هم وجود منگنز زیاد در آن است. هر 100 گرم آناناس، 44 درصد از نیار روزانه بدن به این املاح را تامین میکند. این میوه، منبع خوبی از ویتامینهای B6، فولات و B1 است. البته مقداری ویتامین B2، B3، B5 و ویتامین A و K نیز دارد. املاح آناناس شامل این موارد است: پتاسیم، کلسیم، آهن، روی، منیزیم و فسفر. البته نباید میزان مس درون آناناس را هم نادیده گرفت. علاوه بر اینها، آناناس حاوی آنزیم خاصی بهنام بروملین است که نقش مهمی ایفا میکند.