همکاری با بیش از 1500 برند معتبر در سراسر کشور
چاشنی دلپذیر مخصوص سالاد و پیش غذای ایرانی
سرکه را می توان به طور طبیعی در خانه تهیه کرد. برای این منظور از میوه هایی که کربوهیدرات بالایی دارند مانند انگور، سیب، خرما و.. استفاده می کنند و اجازه می دهند فرآیند تخمیر به آهستگی صورت بگیرد که ممکن است این عمل ماه ها و سال ها طول بکشد. در کارخانه ها اما از باکتری هایی که به تخمیر کمک می کنند استفاده کرده و آن را تولید می کنند. این روش سرعت بیشتری داشته و برای صنعت مناسب است. همچنین می توان این ترکیب را از تخمیر الکل هایی مانند اتانول (برای تولید اسید استیک) نیز تهیه کرد.
| تا کنون نظری ارسال نشده است. |