Slide
بوژنه
همکاری با بیش از 1500 برند معتبر در سراسر کشور
پاناسونیک
بس
بهروز
بیک
پاستور
بن-سا
بهاران
پارس کندو
پاکان
ایستک
نادی
بن مانو
پارس شهاب
پاک نام
پریشاد
Slide
بوژنه
همکاری با بیش از 1500 برند معتبر در سراسر کشور
پاناسونیک
بس
بهروز
بیک
پاستور
بن-سا
بهاران
پارس کندو
پاکان
ایستک
نادی
بن مانو
پارس شهاب
پاک نام
پریشاد
previous arrow
next arrow
 قهوه ترک سورن- 1000 گرم633c9581c269281130

پودر قهوه ترک سورن 1000 گرم

در دسترس بودن محصول : موجود
2,750,000 ریال وزن: 1000 گرم
توليد کننده: فروشگاه هایپربوکفروشگاه هایپربوک
دسته بندی: قهوه و نسکافه و کاکائو


جزئیات
بررسی ها
یک نظر بنویسید
پودر قهوه ترک سورن- 1000 گرم: قهوه ترک 1000 گرمی لایت سورن مواد و وسایل مورد نیاز برای درست کردن قهوه ترک: چیزهایی که احتیاج دارید تا یک قهوه ناب به سبک ترک‌ها را نوش جان کنی از این قبیل هستند: یک قوری قهوه جوش ترکی (جذوه)، شکر، قهوه ترک و یا پودر قهوه ترک به اندازه ای که می خواهید آب سرد (به ازای هر نفر یک فنجان) در نظر بگیرید. قهوه جوش پر از آب را روی اجاق گاز قرار دهید و حرارت گاز را ملایم رو به بالا کنید. به ازای هر فنجان ۱ قاشق غذاخوری قهوه ترک اضافه کنید. قهوه را هم نزنید، اجازه بدهید تا قهوه خود در آب پخش و در سطح آب شناور شود. هم زدن شما در این مرحله ممکن است باعث گلوله شدن قهوه در آب شود. بعد از ۱ تا ۲ دقیقه به قهوه خود شکر (در صورت تمایل) اضافه کنید و هم نزنید، با ریختن شکر حرارت گاز را کمی بیشتر کنید. تا شکر به خوبی حل شود، ۳ تا۴ دقیقه قهوه را با این حرارت رها کنید. بعد از اینکه کمی حرارت دید و آب به اندازه کافی گرم شد، شکر حل می شود. حالا با قاشق چند بار قهوه را هم بزنید و سپس حرارت گاز را کم کنید. بعد از چند دقیقه کف روی قهوه را خواهد گرفت (قاشق خود را از قهوه جوش خارج کنید تا به قهوه اجازه دهید کف دار شود). زمانی که اولین حباب را روی کف قهوه خود دیدید، حرارت را باز کمتر کنید و یا قهوه جوش خود را از حرارت مستقیم دور کنید، فراموش نکنید که قهوه نباید زیاد جوش بخورد، حباب های ریز روی کف قهوه کافی‌ست.
لیست نظرات:
تا کنون نظری ارسال نشده است.
امتیاز:

توصیه خود در مورد این محصول را ارائه نمایید:

نام کاربري:

محصولات مرتبط

Please publish modules in offcanvas position.