جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
برنج طارم معطر شکسته
از ویژگیهای منحصربهفرد برنج طارم این است که پس ازدمگذاشتن، برنجها یکاندازه هستند، خوب قد میکشند و عطر خوبی هم دارند. اگر قصد دارید تهچین، دلمه، باقالیپلو یا غذاهای اینچنینی را آماده کنید و یک سفرهی کاملا ایرانی بچینید، برنج مهمترین ماده برای تهیهی غذاست. برنج طارم معطر عطر و بوی بینظیری دارد که میتواند تکمیلکنندهی یک سفرهی ایرانی باشد. این نوع برنج نسبت به برنج هاشمی، عطر و بوی بیشتری دارد؛ اما اندازهی دانههای آن کوتاهتر است.