جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
کارامل یک دسر عربی است که توسط فرانسوی ها ساخته شد و به معنای نیشکر است. کارامل انواع مختلفی دارد که نوع زنجبیلی آن در ایتالیا پرطرفدار است. کارامل زمانی به وجود میآید که شکر در دمای بالا ذوب و به مایع غلیظی تبدیل شود. کارامل رنگ قهوه ای دارد و میتواند به عنوان شکلات مورد استفاده قرار گیرد. ترکیب آب و کارامل برای تزیین انواع دسر به کار میرود. کارامل با ترکیب مواد دیگری از جمله کره، شیر یا وانیل بافت متفاوتی پیدا میکند. کارامل موارد مصرف زیادی دارد. از جمله این مصارف میتوان به تولید نوشابه، دلستر، سرکه سازی، کیک، نانوایی و تولید انواع سس اشاره کرد.