جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
قورمهسبزی یکی از غذاهای سنتی و موردعلاقهی ایرانیان است؛ غذایی بومی که رنگ و عطرش هر کسی را مجذوب خودش میکند. برحسب تنوع اقلیم و سلایق افراد، مواد اولیه و نحوهی پخت این غذا کمی متفاوت است؛ اما درهرصورت چیزی از جذابیتش کم نمیشود. این خورش هنگام پخت باید بهاصطلاح خوب جا بیفتد. این فرایند بهعلاوهی آمادهکردن سبزی قورمه زمان کافی میخواهد. این روزها که بیشتر افراد شاغلاند و زمان کمی برای پخت غذا دارند، استفاده از سبزیجات خشکشده بسیار موردتوجه قرار گرفته است