هندی صادراتی آنید - 400 گرم6364c0cb4d11555960

بادام هندی 400 گرم

در دسترس بودن محصول : موجود
2,760,000 ریال وزن: 400 گرم
توليد کننده: آنیدآنید
دسته بندی: آجیل، خشکبار و تخمه


آدرس توليد کننده : آنید
جزئیات
بررسی ها
یک نظر بنویسید

بادام هندی صادراتی آنید - 400 گرم: بادام هندی برخلاف نام خود متعلق به کشور هند نیست و محصول کشور برزیل است. بادام هندی یک درخت گرمسیری است و همانند درخت‌های پرتقال و دارچین همیشه سبز است. بادام هندی یکی از پرمصرف ترین و محبوب‌ترین آجیل‌ها و تنقلات در سراسر دنیا است. این آجیل، میوه درخت استوایی آناکاردیوم اکسیدنتیل (Anacardium occidentale) ) است. میوه بادام هندی که کشو نام دارد طعم تلخی دارد. این درخت در اصل متعلق به سواحل شمال شرقی برزیل است اما به طور گسترده در مناطق گرمسیری مانند هندوستان، سریلانکا، کنیا و تانزانیا کشت می‌شود. ماده مؤثره بادام هندی سرشار از پروتئین و مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منیزیم، ‌آهن، فسفر، پتاسیم و روی است. همچنین باید عنوان کرد که بادام هندی به طور طبیعی حاوی ماده ای سمی است که نام این ماده سمی اوروشیول است. ماده سمی اوروشیول در بادام هندی خام وجود دارد اما زمانی که پوست بادام هندی گرفته شده و بخار پز شده یا برشته شده تحت حرارت شدید کاملا از بین می‌رود و مصرف آن بی خطر است. بادام هندی دارای آنتی‌اکسیدان‌هایی به شکل فیتوسترول‌ها و ترکیبات فنولیک است. مواد تشکیل‌دهنده آن حدود 21 درصد پروتئین، 46 درصد چربی و 25 درصد کربوهیدرات می‌باشد. تقریباً 62 درصد چربی‌های آن چربی غیراشباع تک حلقه‌ای، 18 درصد چربی غیراشباع چند حلقه‌ای و باقیمانده آن ترکیبی از چربی‌های اشباع‌شده است. ارزش غذایی بادام هندی برای یک‌چهارم فنجان بادام هندی تقریباً شامل : 196 کیلوکالری 5 گرم پروتئین 1 گرم فیبر 16 گرم چربی 750 میلی‌گرم مس (84 درصد نیاز روزانه) 89 میلی‌گرم منیزیم (33 درصد نیاز روزانه) 167 میلی‌گرم فسفر (28 درصد نیاز روزانه) 9 میلی‌گرم روی (23 درصد نیاز روزانه( 27 میلی‌گرم منگنز (15 درصد نیاز روزانه( 11 میلی‌گرم ویتامین K (12 درصد نیاز روزانه) 2 میلی‌گرم آهن (11 درصد نیاز روزانه) 23 میلی‌گرم فولات (6 درصد نیاز روزانه) می باشد .

لیست نظرات:
تا کنون نظری ارسال نشده است.
امتیاز:

توصیه خود در مورد این محصول را ارائه نمایید:

نام کاربري:

محصولات مرتبط

Please publish modules in offcanvas position.