جزئیاتبررسی هایک نظر بنویسید
قهوه مکزیکی آرچر فارمز- ۲۰۰ گرم:
عمدهی قهوهی مکزیک در مناطق مرکزی و جنوبی این کشور کشت میشود. و گونهی غالب آن عربیکا ست که در نواحی ساحلی مانند سوکونوسکو (Soconusco) و چیاپس (Chiapas) میروید. مکزیک خاستگاه بسیاری از قهوههای ارگانیک مرغوب و شناختهشده میباشد. این قهوهها اکثراً از مرغوبترین گونههای قهوه هستند که توسط چندین آژانس کنترل کیفیت مستقل نظارت میشوند تا اطمینان حاصل شود که از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی و دیگر مواد شیمیایی مضر در فرایند رشد آنها استفاده نشده است. قهوهی تهیه شده از دانههای مرغوب قهوهی مکزیک طعمی سبک٬ ساده و میوهای را تداعی میکند. دان های لطیف با تهمزهای خشک و اسیدی از ویژگیهای قهوه مکزیک است. بهطورکلی قهوهی چیاپس طعم پیچیده و میوهایتری نسبت به قهوه سایر نقاط مکزیک دارد. هنگام دم کردن این قهوه متوجه کیفیت دانهای پودر شده آن خواهید شد چرا که قهوههای تک خاستگاه مملو از عطر و رگه های میوههای جنگلی هستند. این قهوه مناسب برای افرادی است که اغلب اوقات هیجان چشیدن طعمهای منحصربفرد قهوه را دارند.