شاخه خشک سماق بعد از چینش ابتدا خشک شده و در مرحله بعد خرد میشود گلهای موجود در این ترکیب به عنوان سماق اعلا بطور مجزا آسیاب شده و دارای طعم وعطری ناب هستند. کافیست 1 بار امتحان کنید سماق قرمز که در فارسی به سماک معروف است یک چاشنی ترش مزه است که بعد از کوبیده شدن به همراه غذا استفاده می شود. سماق دو نوع: سماق قرمز و سماق قهوه ای دارد که میوه های درختچه کوهستانی می باشند و دارای خواص دارویی بسیار است و ترکیبات مفید زیادی دارد. سماق قرمز مرغوبیت بیشتری نسبت به سماق قهوه ای دارد و در ایران، در مناطقی از آذربایجان یافت می شود. به طور کلی در مناطق: مدیترانه، جنوب ایتالیا، آسیای شرقی و ایران رشد می کند. سماق دارای طبع سرد و خشکی می باشد
| تا کنون نظری ارسال نشده است. |