فلفل پول بیبر و به عربی “حلب” از نوع فلفل گوشتی نسبتا شیرین که خاصه و عمدتا در ترکیه کشت می گردد،تولید می شود. این گونه فلفل غلاف آن به محض رسیدن شرابی رنگ میشود. پس از آن بلافاصله چیده شده و نیمه خشک تخم های آن را در می آورند. سپس آن را به نوعی ساطوری خرد می کنند که حالت پرک دارد. به دلیل گوشتی و چرب بودن ،نیمه خشک و چرب است. رنگ زیبای شرابی و پرک بودن آن دیزاین غذای ما را کامل می کند. می توانید در سالادها از آن استفاده ی زیادی کنید. ترجیحا از این فلفل پس از پخت و هنگام سرو غذا استفاده می شود.
| تا کنون نظری ارسال نشده است. |