خواص اسپند که مواردی چون خاصیت ضدمیکروبی، آرامشبخشی و تسکین درد را برای آن مطرح میکنند در اشکال مختلف مصرف آن متفاوت است. مصرف خوراکی دانههای این گیاه یا دیگر فرآوردههای آن به طور کلی خطرناک است و میتواند تهدیدکننده زندگی باشد. برخی مهمترین خواص اسپند را درمان عفونتهای قارچی، انگلی و باکتریایی معرفی میکنند. همچنین در طب سنتی اسپند را یک مسکن طبیعی برای مواردی چون دردهای قاعدگی، سردرد و موارد دیگر میدانند. مهمترین خواص اسپند را میتوان ناشی از خاصیت ضد میکروبی احتمالی آن دانست. در گذشته از دود کردن دانههای این گیاه برای ضدعفونی کردن محیط استفاده میشد
| تا کنون نظری ارسال نشده است. |